Over Trouw

Trouw b.v. staat al sinds 1896 bekend als dé specialist in de verwerking van boekweit. Met name gedurende de laatste 15 jaar heeft Trouw b.v. veel geïnvesteerd in intensieve productontwikkeling en modernisatie van zowel het assortiment als moderne productiemethoden.

Zo lukt het Trouw b.v. steeds weer om nieuwe toepassingen voor de vele voordelen van boekweit te vinden en zijn wij in staat om naast de traditionele boekweitproducten een grote variatie aan kwalitatieve topproducten te leveren.
Trouw b.v. verwerkt naast boekweit uit gewone teelt, ook boekweit uit gecontroleerd biologische teelt. Vooral als leverancier van boekweit aan de moderne levensmiddelenindustrie is Trouw b.v. anno 2000 de meest gespecialiseerde aanbieder binnen Europa.

Ons assortiment aan het begin van de 21ste eeuw bestaat uit een brede range van grondstoffen en halffabrikaten waarbij naast de traditionele boekweitproducten ook "special products", gemaakt van boekweit of bestanddelen van boekweit, worden aangeboden. Denkt U hier bijvoorbeeld aan het gebruik van boekweit in babyvoeding, boekweit- energydrinks, convenience products en neutraceuticals.

Trouw b.v. gebruikt bij de verwerking van zijn boekweit tot eindproducten en halffabrikaten uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen. Het is zeer belangrijk dat het artikel zo vers mogelijk bij de consument komt. Alle boekweitproducten die ons pand verlaten zijn dan ook vers geproduceerd. Mede door het bewust worden van de voordelen van boekweit door de consument wint boekweit tegenwoordig steeds meer aan populariteit.

Open Boek

overTrouw